fredag 31 augusti 2012

Vuxenkalas för fina lilltjejen......

 Lilltjejen, dvs dagens födelsedagsbarn

 Leilas blåbärspaj

 Fika är gott, särskilt på kalas....

 Maränger med mörk mintchoklad ala Skånevännen
 Syrlig citron- och marängpaj
 Söta stortjejen under maskerad stunden
 Pappas sambo M och maken i bakgrunden
 Pappa och min svägerska

 Svägerska nr 1,  mest kaffesugen i gänget
Svägerska nr 2 gläds som alltid åt fikabordet

Släktkalaset för lilltjejen kom  några veckor efter själva födelsedagen, men den som väntar på något gott.....
Det blev en jättetrevlig kväll, lite vin, lite mat, lite maskerad och många skratt. Som vanligt så känns det ganska tomt och tyst nu när hela ligan lämnat huset. Småtjejerna sover, lilltjejen lite extra gott efter paketöppning och lång längtan inför sitt kalas. Stortjejen som inte varit pigg somnade innan vi ens hunnit upp för att säga gonatt.
Imorgon väntar firandet av min svärfar som fyller hela 75 år, kan man inte tro när man ser honom. Det enda som liknas en 75- åring är det vita hårsvallet......

Nu slog det mig att vi glömde sjunga för lilltjejen trots att hon tidigare bett mig om det. Förvirrad mamma..... ja det är väl det vi får skylla på.

Kram

tisdag 28 augusti 2012

Kusinen på bild.....

Den första och lite sömniga bilden på lilla A, lånat från webbis- sidan......
småtjejerna längtar efter att få träffa sin nya kusin

söndag 26 augusti 2012

Bebisglädje.....


Idag är jag så hiskeligt glad..... jag har nämligen gått och blivit faster. Lillebror och fina T har fått en liten tjej och alla mår prima. Lyckliga och stolta, precis som det ska vara. De fick även sällskap på BB av sina kompisar, tillika makens systerdotter som även de fick en liten tjej idag. Så stor babylycka i släkten.
Nu får vi gå här hemma och längta lite efter bebismys tills vi får träffa dem.

Kram 

Med våra röda vänner i sommarnatten.....




















Bildspel av vår fortsatt trevliga kräftskiva i underjorden. Man blir alldeles varm i hjärtat när skaran med barn håller sams en hel dag och kväll, samt nu på morgonen vaknar till en storfrukost. Lycka på hög nivå.

Nu väntar marknad i den pyttelilla byn, sedan Bullens korv med bröd framåt eftermiddagen. Go söndag alla.

Kram

Kräftkalas med goa vänner.....




















Vilken härlig kväll vi har haft här i vår jordkällare. Kräftkalas med finfina vänner, mätta magar och många skratt under flera timmar. Har just konstaterat att vi höll igång i sisådär tio timmar, inte illa. Så här någon timme efter kalaset så sitter jag mest och är tacksam och glad över att allt blev så lyckat och bra. Och tänk vilken tur vi har som äger en egen liten jordkällare som bästa festlokalen. Jag ser redan fram emot nästa tillställning.
Nu behöver jag ta mig i kragen och krypa ner i sängen..... puh klockan snart halv tre och jag har lovat husvagnsgästerna frukost, tur att de gillar att sova länge. 
Resten av bilderna från kvällen får visas på bloggen imorgon.

Kram o gonatt.....