onsdag 16 januari 2013

Vitt och rent igen.....








Varje gång snön faller ner och täcker marken så inser jag hur mycket jag tycker om det. Ljust, vitt och rent..... ja härligt och energigivande.
Ikväll blir det lite bilder från tomtgränsen. Det vackraste är gratis♥

Kram

onsdag 9 januari 2013

Så trist att simma motströms.....

Ibland känns det som om man simmar motströms.... lite mer än nödvändigt.
Just nu känns det så för oss, vi har liksom inget flyt.
Bilen vi haft i 1,5 år gick sönder, igår fick vi domen. Motorn åt skogen och en  50 000 kr att laga. Känns väl sådär kanske, särskilt när bilen helt plötsligt blev värd..... ingenting.

Jag hade även ett trist samtal med FK, ett samtal som efter en bra stund ledde till att jag blev så arg att jag började gråta. Tänk vad ett tufft besked samt ett taskigt bemötande kan påverka ens dag. 

Den kommande veckan händer en hel del saker 
och jag hoppas faktiskt på lite flyt. Borde vara vår tur nu tycker jag.
Underbart att ha den bästa mannen och de bästa småtjejerna, lyckliga mig....

Vem vet, kanske kommer tom blogglusten tillbaks, kanske inte.

Kram

tisdag 1 januari 2013

Gott nytt 2013










Har vaknat lite väl trött så här på det nya året. En sen kväll och en något för tidig morgon, men vad gör väl det när nyårsaftonen var trevlig till tusen.
Dock var jag och maken lite dåliga på att använda kameran igår men några bilder blev det i alla fall.

Vi startade kvällen med lite bubbel och tilltugg, jättegoda krustader med ädelost och fikonmarmelad.
Vännerna från byn på andra sidan staden dukade sedan upp förrätten. Den bestod av två sorters toast, en med kallrökt lax och en med rökt renkött och pepparrot. Riktigt smarrigt....

Varmrätten stod värdparet för, oxfilé och till det små bakpotatisar fyllda med fluffigt chilismör, marinerad.haricoverts och Madeirasky. Jättegott och både nytt och spännande. Mums!

Vi fortsatte så klart kvällen med lite lekar och utmaningar. Vi var uppdelade på lag med en vuxen och ett barn per lag. Riktigt skojiga lekar som tyvärr slutade i förlust för mitt lag och vinst för makens lag. Men vad gör väl det. 

Till dessert gjorde vi en liten tallrik bestående av lite av varje. En liten pannacotta, glass gjord på färska jordgubbar och vit choklad, champagnesorbet, mörk chokladtårta, minimaränger och färska bär. Barnen fick roa sig med chokladfondeu och till det ett stort fat med frukt, vaniljglass och maränger.

Med andra ord hade vi det riktigt gott och trevligt hela kvällen.

Känns så bra att få skåla in det nya året med trevliga vänner och glada barn.

Så skål och kram till er alla