söndag 17 februari 2013

Beslutet....

Nu har vi bestämt oss, maken och jag.....
Vi ska sälja vår underbara lilla gård. Det mysiga 1800- tals huset ska framöver få nya ägare.

Det finns flera anledningar till vårt val och det har inte varit helt enkelt. Men nu är vi helt säkra på att det kommer leda till mycket positivt och gott.

Trots allt kan jag inte låta bli att tänka på allt fantastiskt som vi fått uppleva här under våra 13 år på landet.....

Som ängsblommorna längs vägkanten, blåbär, lingon och svamp inpå husknuten. Att kunna hänga ut tvätten med den vackraste naturen som granne. Hönsen som fått gå och picka i vår trädgård och äggen vi fått tillbaks, vår lilla sitthörna under köksfönstret där vi tillbringat så många sommarkvällar.
Det mysiga köket, klarbärsträden, den enorma schersminen, rosbuskarna och för att inte tala om min gula dörr och vår trevliga jordkällare.

En hel del av detta kommer vi aldrig få tillbaks, men vissa saker får bäras med i hjärtat och minnet, andra går att plantera och inhandla på nytt.
Jag hoppas verkligen att de som flyttar in i huset får samma möjlighet att uppleva allt det vackra och fridfulla som vi fått göra. Nu ska vi njuta av vår sista vår här i ljuvligheten♥





























5 kommentarer:

Lisa sa...

Så fina bilder!! Jag lovar att ni kommer får det lika fint i nästa hus. Där kommer ni får annat som ni inte har idag som tex nämre till oss då vi ska gå kvällspromenader tillsammans!!

Anonym sa...

Så fint det är i gränö <3 måste varit ett väldigt jobbigt beslut, med ett sånt fint hus och ett sånt läge! Men det är ju bara ting saker runt om måste ju också fungera !!!! Blir det flytt långt ifrån ??

blenda sa...

Kan konstatera att det är ett av de svåraste beslut vi tagit. Det hade varit mycket lättare att lämna huset om vi inte hade trivts. Men ibland får man bara gilla läget och se framåt mot nya mål och möjligheter.
Ingen lång flytt, drygt en mil till den lite mindre staden♥

Änglabo Gård sa...

NEJ NEJ NEJ, vad jag tycker detta va tråkigt att läsa :(

Hoppas iallafall att det blir bra i nya huset, men det känns ju som ni hör hemma där på landet.

LYCKA TILL MED ALLT!
KRAM

blenda sa...

Ja du Johanna, jag kan inte annat än att hålla med dig. Visst hör vi hemma här.
Men ibland tar livet konstiga vägar som man inte kan styra över tyvärr.
Och då måste vissa saker komma före andra.
Kram på dig