tisdag 25 december 2012

God jul från mig.......













Vilken härlig julafton vi har haft. Vi har hunnit med att träffa många i släkten samtidigt som vi haft det lugnt och skönt. 
Morgonen startade vi här hemma med lite julklappsöppning och förberedelser inför kvällen. Småtjejerna tittade på lite film och maken fick mödosamt ge sig ut för att skotta snö.

Lagom till lunch var det dags att åka till makens syster med familj där den traditionella doppe- middagen skulle serveras. God mat, långbord och trevligt sällskap. Dock var skaran liten i år jämfört med förra året, men 19 personer räckte gott ;) Vi fick ju även säga god jul till makens brorsbarn som firar jul i USA, med hjälp av en mobil och lite imponerande teknik.
En skön promenad hann vi oxå med innan Kalle Anka, kaffe, julgodis och tomtebesök. I år kom tomten åkandes på en snowracer längs gatan..... ja man vet aldrig vad som händer.

Kvällen har vi tillbringat här hemma på landet tillsammans med min bror med familj, samt mamma och lillebrors svärmor. Lugnt och skönt har vi haft och till barnens stora förtjusning hittade Tomten även hit. 
Julklappar till alla och lite extra glädje över att se småtjejernas ögon tindra ikapp med alla tända ljus i vårt hus. Vi avslutade vår julaftonskväll med lite kortspel.
mysigt och perfekt. 
Nu sover alla i huset och snart är det min tur.
En stor julkram till alla.

Inga kommentarer: