tisdag 9 augusti 2011

Ö- tripp....
















Ett försök att ta några strandkort på barnen idag gick väl sådär. Tålamodet hos småtjejerna varade i ungefär två minuter sedan var de svettiga, törstiga och uttråkade. Korkat av maken och mig att inte sockerchocka dem en liten stund innan. Så klart inte den ultimata lösningen, men för stunden där på stranden så kändes tanken ganska lockande.

Min plan efter den korta stunden på stranden var sedan att såklart släcka barnens törst, o då låg ju Gårdby café väldigt nära......
Maken blev väldigt förvånad över att det var just den platsen på vår jord som jag valde för detta ändamål, eller inte. Tyvärr hann jag inte ta någon bild där då himlen fullkomligt öppnade sig och regnet vräkte ner. Så lite dricka till barnen och en snabbglutt i butiken var vad vi hann med, trist men det går nog fler rundor dit.

En bilfärd över till andra sidan ön och uppehåll med solglimtar. Vi var bjudna på födelsedagsmiddag och fick gott grillat kött (som befunnit sig i marinad länge). Sallad, potatissallad med soltorkade tomater och såser gjorde susen för våra hungriga magar.

Med oss hem ikväll fick vi endast en av våra två småtjejer. Den andra åkte till morbror med sambo och sover där i natt.

Inga kommentarer: