söndag 14 augusti 2011

Solrosor.....

Såna här fantastiska solrosor var vi och plockade hos byagrannen i grannbyn här om dagen. Barnen var imponerade av växtkraften i ett vanligt solrosfrö och det var som att gå i en djungel då vi skulle plocka blommorna. Med oss hem fick vi även vita och lila morötter..... häftigt!

På tal om solrosor så finns det många i vår närhet...... dvs någon som förgyller tillvaron lite extra ibland. Igår var jag och småtjejerna på kalas hos den sötaste 10- åringen jag känner. Så trevligt och gott vi hade det, J hade fixat pannkaksrullar- en med räkor och en med köttfärs. Så mumsigt, får nog bli att skriva av recepten där tror jag.

Barnen sprang ute i badkläder till sent på kvällen och roade sig med att kasta vattenballonger. Herr A hade nackspärr eller om det var ryggskott..... ja han var ganska medgörlig och inte lika rapp i truten som vi är vana vid (men lite kul är han allt).
Kvällen gick i en rasande fart och vid halv elva körde vi hemåt.....

Idag på förmiddagen fick vi besök i form av hushållsnära tjänster....... Herr H hade med sig sin superdupersnabba gräsklippare och rasslade av gräset i vår trädgård i ett rasande tempo. Vi har en stor trädgård och när man ska klippa gräset känns den ännu större. Jag visste att maken skulle ha gräsklipparångest på vägen hem från Gotland och att herr H kom hit och hjälpte oss med gräset var en lättnad.



Inga kommentarer: