Nyår för vår del handlar mycket om
god mat, och det blev det verkligen igår. Välkomstdrink med lite tilltugg, en god förrätt bestående av
rösti med klassiska tillbehör så som crème fraiche, rödlök, rom och dill. Till varmrätt hade vi
oxfilé med råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör och baconlindad sparris. Den otroligt vackra
desserten bestod av hallon- och champagnegele varvad med vit chokladmousse. Allt var så
fantastiskt gott och det var länge sen jag var så mätt. Men man äter som väl är under många timmar.
Tolvslaget tillbringade jag inomhus i en liten vrå tillsammans med en av småtjejerna samt två hundar.
För att summera vår nyårsafton så hade vi en kanonkväll. Vi lärde oss allt om fågelläten, melodifestivallåtar och dess årtal samt lite annan allmänbildning. Idag blir det en riktigt lugn och skön dag hos oss, men jag vill passa på att önska alla ett gott nytt år.
Kram
1 kommentar:
Låter himla gott!! Kan tänka mig receptet på efterrätten!
Skicka en kommentar