fredag 8 april 2011

Tänk vilken ålder, grattis grattis.....


Idag fyller makens mormor 102 år, en imponerande ålder att uppnå. Maken skulle tagit med sig småtjejerna på lite tårtfika i eftermiddag då jag jobbar, men tyvärr blev det ändrade planer.
Istället får han befinna sig i horisontalt läge i en sjukhussäng över helgen. Så klart hoppas vi att han kryar på sig snabbt så vi får hem honom snart igen. För tänk va tomt det är när inte alla i familjen är hemma...... och känner jag honom rätt så trivs han inget vidare på sjukhuset.

4 kommentarer:

Suss sa...

Nämen gud, vad har han gjort?

blenda sa...

Rosfeber...... han åker tyvärr på det någon gång varje år. Men skönt att han är i trygga händer även om han avskyr sjukhus.

Anonym sa...

Usch och fy! Ville hade rosfeber när han bara var 3 månader. Det var inget kul alls. Han var riktigt sjuk =( Hoppas han inte får det igen. Varför får man det flera ggr? Kram Jenny Melin

blenda sa...

Vi har hoppats så många gånger nu att han ska slippa det, men han är extra mottaglig och känslig. Det läskiga är att det kommer så snabbt och att han blir så väldigt sjuk av det. Och är det någon som har hög smärttröskel annars så är det han, men detta gör vääääldigt ont =(