lördag 2 april 2011

Prins och prinsessa......








Idag åkte vi till det lilla samhället med det världskända glasbruket. Och vi var inte ensamma där, Kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel var på besök. Småtjejerna hade vars en blågul flagga att vifta lite med och stod lite nervöst tryckta mot de tunna plastband som placerats upp som gräns. En inte så stor skara människor hade samlats för att få se en skymt av det vackra paret, och visst fick alla det.

En limousin parkerade en bit från entrén och en kort promenad för att hälsa på alla barn och vuxna som så önskade. Många ville även passa på att fotografera dem för vem vet när de kommer på besök nästa gång? Och någon skänkte en burk närproducerad honung som Daniel sedan bar runt under besöket.

På plats fanns även Torsten Jansson och hans Ulrika Messing, samt Knut Knutsson vars uppgift var att guida dem genom glasrikets skatter.

Två lyckliga småtjejer följde med mig hem igen, tänk att få se en livs levande prinsessa så här en lördag. Och även om de blev lite blyga då Viktoria och Daniel hälsade på dem, så är det säkert ett kärt minne.

Inga kommentarer: