lördag 17 mars 2012

Vilken lyckad helg.....












Vilken rolig start på helgen jag har haft. Igår morse strax efter kl sju blev jag upphämtad av ett gäng arbetskamrater (vi var sammanlagt 12 personer). Framför oss hade vi då två dagars shopping på det stora stora varuhuset västerut, en trevlig kväll och en natt i hyrd stuga.

För att göra det hela lite smidigt så valde vi att skippa eget fika och istället testa frukost på vägkrogen med det stora M.et, inget vidare enligt mig.

Men där började helgens stora skrattkavalkad. Svägerskan L hade i bilen dit berättat om en händelse i höstas då hon skulle på bussresa till Helsingör och glömde sin handväska på en offentlig toalett vid ett stopp de gjorde. Alla skrattade gott, även hon......
MEN när vi kommer fram till vägkrogen får vi veta att svägerskan idag inte alls hade någon tanke på att glömma sin väska halvvägs. Nix, väskan innehållande plånboken hade hon glömt kvar hemma i hallen. Så där satt hon, halvvägs till shoppingparadiset utan ett öre.

Efter stoppet var det dags att ta sig sista biten mot vårt slutmål..... och det var då den dök upp. M i vår bil hade haft lite pyssel för sig och ordnat med färddryck i form av gott vitt vin upphällt på små lokaflaskor. Så himla gulligt.

Framme på vår slutdestination parkerade vi bilarna och gick loss på kundvagnarna. Det var lugnt i butiken och riktigt behagligt. Lunchen (jättegod lax med potatis o romsås) mumsade vi i oss två våningar upp och sedan var återigen krafterna samlade för en stunds fortsatt rundgång i varuhuset. När alla var nöjda och glada så fortsatte vi mot de hyrda stugorna.....

Lite vin och chips, massor med skratt då sängens ribbor gav vika gång på gång och ett gäng tjejer damp igenom mot golvet. Och det var väl i stort sätt så hela kvällen fortsatte...... det var riktigt länge sen jag fick skratta så otroligt mycket.

Vi tog en skön promenad till Harrys för lite god mat. Sen samlade vi ihop oss hela gänget för lite prat, fnitter, och som avslutning en enkel liten lek.
Jag gick och la mig med värk i käkarna av allt skrattande. Tänk vilken lycka att ha såna glädjespridande arbetskamrater.......

Idag blev det frukost på våning tre och en knapp timmes promenad i butiken, och av taktik endast med en liten korg i handen. Vi kikade lite i småbutikerna utanför också innan vi pös hemåt. Alla var väldigt nöjda och lite trötta när vi susade hem genom den täta smålandsskogen. En härlig helg med många glada minnen att ha med sig under våren.

Stor kram och tack till alla som var med.

Jag har lovat att inte lägga ut några bilder på extra fnissiga personer, personer med pannband under leken, eltandborstar osv......
Jag har tyvärr inte heller lyckats få med alla på bild, i alla fall inte på godkända bilder.

Inga kommentarer: