måndag 11 juni 2012

Del 1 av gårdagens möhippa.....

Igår hade vi tillsammans bestämt oss för att ha en trevlig personalfest hemma hos en av arbetskamraterna. En lugn och behaglig kväll, lite god mat och bara sitta och prata och ha det gott.

Vad en av våra arbetskamrater hade missat var att alla vi andra planerat ihop en liten möhippa då hon i sommar ska gifta sig. En förvånad men rörd och lycklig M blev glatt överraskad av beskedet.
En stunds återhämtning ägnade vi henne innan hon skulle kliva in i det lilla huset på gården för kvällens förvandling..... hon skulle nämligen bli Fame- stjärna för en dag.

Med några drinkar i kroppen och ögonbindel på fördes hon sedan iväg i bil mot okänt mål...... hon misstänkte själv att hon var i någon sorts källare, enda tills hon hörde skramlet av vikter och gymtränande killar började prata lite bredvid henne. Då gick det upp ett ljus och visst hade hon rätt i sin gissning att hon befann sig i den lilla stadens egna Friskis- & svettis lokal.

Ett specialanpassat skivstångspass väntade på oss och blev väl genomfört av vår Friskisledar- kollega. Många skratt, inte minst då M själv fick se sig i helfigur i de enorma speglarna lokalen hade att erbjuda.

Vi kämpade på och peppade varandra så gott vi kunde. Ledar- M garanterade träningsvärk, speciellt efter två dagar. Jag kan säga att min otränade kropp behövde ungefär ett halvt dygn för att känna av smärtan och stelheten, ha ha. Ska bli skoj imorgon, frågan är om man överhuvud taget kommer upp och ner för trapporna.

Inga kommentarer: