fredag 3 augusti 2012

På hjul genom skogen......




















Idag har vi varit ute och rullat rejält.
Lilltjejen och jag började förmiddagen med att cykla till byagrannarna för att plocka diverse grönsaker och bär. Vi fick med oss massor av gott hem och det märktes ändå inte att vi varit där och plockat. Vi planerar att göra en veckomatsedel för kommande vecka där allt detta gröna och sköna ska finnas med. Mums!

Mitt på dagen gav hela familjen sig iväg på cykel igen. Den här gången för att ta oss till det lilla samhället
1 mil bort, där det serveras så in i vassens god thaibuffe´. Småtjejerna cyklade på utan minsta gnäll och vid ett tillfälle stannade vi till för lite drickapaus.

Maten på hotellet smakade gott som vanligt, och sällskapet var efterlängtat. När vi var mätta och goa fortsatte vi hem till vännerna J för lite kaffe, glass och prat. En härligt solig eftermiddag med glada och leksugna barn, ja vad kan man mer begära?
Frågar man maken så är det en öl i solskenet..... och tänk vilken tur, det fick han. (på sin näst sista semesterdag).

Cykelturen hemåt blev lite senare än vad som var tanken. Vi valde en annan väg, det nerlagda järnvägsspåret  som numer är belagt med sand som packats. En härlig cykeltur som övergick i skymning och snudd på mörker. Tur att man bor i vacker natur så man får njuta mycket under hela trippen.
Nu sova, imorgon tar vi hand om grönsakerna.

Kram

Inga kommentarer: