lördag 14 augusti 2010

Ja må hon leva......




Idag fyller vår goa lilltjej fem år och det har vi firat. Huset som fortfarande är lite halvkaos vad gäller ordning och reda fick en lugn och tyst dag för sig självt. Endast hönsen, tuppen och katterna fick hålla ställningarna här hemma idag.

Vi lät lilltjejen välja vad hon ville att vi skulle äta dagen till ära, och hon sa utan tvekan att hon ville ha räkor. Friterade räkor och sötsur sås. Med andra ord gav vi oss iväg till den lite större staden för att besöka den trevliga restaurangen. Vi blev mätta och mer där till och hade en mysig stund på stan. Maken blev även han riktigt lycklig denna dag då han efter många många års väntan fick med sig en platt-tv hem. Vi är nog en av de få familjer som fortfarande har nöjt oss med tjock-tv (med tanke på vår ringa ålder =)

Eftermiddagen spenderade vi i lugnet vid svägerskans familjs husvagn. Det blev födelsedagsfika, skönsång och kortspel...... och så trevligt besök av K o S, släkt i släkten.

4 kommentarer:

Göran sa...

Hälsa tösabiten och gratulera. Om du inte gjort det än, är det hög tid att hissa henne fem gånger:-)

blenda sa...

Ops, hon hann somna innan hissandet. Får ha det i tankarna till släktkalaset som blir lite senare =)

Evelyn, Björn, Emil & Viktor sa...

Ha ha! Vi har faktiskt tjocktv fortfarande. Den får stå där tills den går sönder. Så ni var inte själva.

blenda sa...

O jag som trodde vi var ensamma kvar i den gamla världen. Men visst var det lite läskigare att titta på Beck igår kväll på en så stor och platt tv ;)