onsdag 28 december 2011

Julen är över och ljuset på väg.....



Familjen F- E i väntan på Tomten

Han är väldigt snäll den där Tomten

Ett stort paket till tjejerna

Vår roliga tomte, med tre luvor och en käpp som heter.... tomte
Lillebror hemma hos oss på kvällen
Småtjejerna delar ut julklapparna på kvällen

I år fick småtjejerna handla julklappar själva.... och detta fina fanns i mina paket
Lite besök på juldagen och jag fick använda mina fina bordstabletter från La Shelf
På Annandagen fick lilltjejen besök av en glad kompis


Jag kan inte mer än inse att vi varit väldigt dåliga på att ta kort denna julen. Fast å andra sidan borde det betyda att vi haft väldans trevligt och ägnat tiden åt en massa annat.

20- årskalas den 23.e med massor av folk och mumsig mat så klart.

Jullunch med makens släkt på julaftonsdagen, jag tror att vi var en sisådär 30 personer. En skön promenad med alla hundarna efter maten och sedan kaffe och julgodis lagom till Kalle Anka och hans vänner. Besök av en rolig Tomte som gjorde succé enligt småtjejerna, paket och glada små barn.

En lugn kväll hemma på landet tillsammans med lillebror. Ännu fler paket och väldigt lite julmat då vi alla var sååå mätta.

Juldagsmiddag med varmrökt lax och trevligt sällskap. Alla lite trötta och återigen mätta. På kvällen fick vi besök av vänner från den lilla staden. Barnen lekte i flera flera timmar och vi vuxna satt och slappade i soffan, pratade och hade det allmänt lugnt och skönt.

Ja, så kan vi nog sammanfatta vår julhelg. Nu är det vardag igen och det känns som om julen är över för länge sen..... hmm undrar om inte tomtarna åker upp på vinden ganska snart igen.

Inga kommentarer: