lördag 17 december 2011

Nu är granen klädd och klapparna inhandlade.....





Igår morse hade jag och småtjejerna en riktig mysmorgon. Båda två var lediga från skolan då vi hade en viktig tid att passa i den lite större staden. Vi startade morgonen med att klä vår lilla gran. Ja den är verkligen liten, men med tanke på vårt gamla hus takhöjd är det vad vi får in.

Vi var alla tre så hiskeligt nöjda med vår gran när vi var klara och efter att ha lyssnat på Dogges "En bling bling jul " tillräckligt många gånger.

Det viktiga besöket i den lite större staden blev som vanligt helt fantastiskt, men nästan strået vassare än tidigare. Höjdarträffar med människor som berör och berikar. Lyckliga mig!

Eftermiddagen tillbringade vi bland butiker och julklappspapper. Småtjejerna var lovade en peng som skulle användas till att köpa övriga familjemedlemmar vars en julklapp. De fick själva klura och bestämma vad som skulle inhandlas och båda var väldigt engagerade och gick in för detta till fullo.

De fick ansvara för att presenten blev betald, inslagen och namnetiketten påskriven. Tänk vad en liten liten gåva kan kännas betydelsefull att få ge bort. Inga stora pengar, men med mycket kärlek.

Inga kommentarer: