fredag 30 december 2011

Familjefredag.....


Idag har vi haft en riktig familjefredag, maken, jag och småtjejerna. Ingen klocka ställd och alla sov ganska länge (inte jag kanske men resten). Frukost i valfri mundering, dvs pyamas eller myskläder. Biltur till den lite större staden i öster för biobesök, Alvin och gänget 3. Behöver jag säga att tjejerna var glada och nöjda. Snabbt in på tebutiken för att shoppa lite löste och två bitar av Ölands stolthet Sött och salt.

Ett kort besök på den lokala ICA- butiken samt på systemet inför morgondagens förrättsbestyr. Inhandlade även lite gott att ha i kvällens kycklingsallad.
På spåret i soffan och efter att småtjejerna somnat gott så avslutade jag och maken kvällen med en Lady Gaga konsert som visades på Svt. Imponerande och jösses vilken energi den kvinnan har, jag som inte ens kommer iväg till Friskis för tillfället. Av någon konstig anledning kommer jag hela tiden att tänka på min gamla barndomsvän då jag ser Gaga, men jag vet inte varför.
En blandad känsla av Jackson, Madonna, långt blont hår,dans, mod och ärlighet kanske.....

2 kommentarer:

Göran sa...

Hej! Vill bara kika in och säga God fortsättning på det nya året. Bläddrade tillbaka lite bland det du skrivit och såg de fina frukt- o godisbilderna.
Hälsa hela härliga mysfamiljen :-)

blenda sa...

Men tack detsamma snälla Göran =)
Jag ska absolut hälsa dem alla..... ha en go fortsättning du oxå.