söndag 31 juli 2011

Vårt besök vid Stenshuvud naturreservat.....
















Vi har nu njutit av vår efterlängtade semestervecka på Österlen tillsammans med våra vänner. När vi bokade den lilla stugan var det så klart sol och bad vi hade tänkt oss tillsammans med vacker natur och mycket utomhusaktiviteter.

Tyvärr så var inte vädret riktigt med oss under veckan. Solen visade sig under en eftermiddag samt en heldag. Den underbara eftermiddagen tog vi en tur till Stenshuvud naturreservat där barnen lekte i sanden och byggde diverse skulpturer av runda välslipade stenar. Riktigt behagligt efter de två tidigare dagarna med kyligt och blåsigt väder.

Resterande tid har vi mest sett regn regn och åter regn. MEN vi har haft en kanonvecka ändå, barnen har lekt och haft skoj, vi har besökt flera trevliga små platser. Vår överraskning till barnen blev ett mycket uppskattat besök på Tosselilla den enda soliga dagen.

Tanken var så klart att maken och jag skulle ta många fina kort på alla dessa äppelodlingar och andra vackra platser i vår närhet. Men vi gav upp då det regnade på tok för mycket.

Inga kommentarer: