lördag 11 april 2009

Kalashelg....


Den här helgen, dvs påsk innehåller i år väldigt mycket. Igår var vi hos makens storebror, där två av brors barnen skulle firas. De här grabbarna är inga ungdomar längre utan har uppnått de höga åldrarna 20 och 25 år. Men bra som de har det så fixade föräldrarna kalaset, och det var inget litet näpet kaffekalas det inte. Näpp, jag tror att vi runda slängar var 35 personer och det bjöds både på middag och tårta. Människor överallt som vanligt när den här släkten ställer till med kalas. Som vanligt också väldigt gott och trevligt.

Idag samlades vi återigen hela släkten, den här gången för att fira min makes mormor som fyllde 100 år i onsdags. Det hade varit gäster som besökt henne så gott som hela dagen både i onsdags och idag. Och visst såg hon lite småtrött ut, lite alltså. Men aldrig att hon skulle erkänna det. Nä då, hon sa lite käckt att det här var så roligt att hon gått kunde fortsatt imorgon också. Ja är det någon man ska kalla krutgumma så är det hon. Beundransvärt att överhuvudtaget nå upp till hela 100 år.

Nu väntar jobb lördag, söndag och måndag, men däremellan ska vi allt lyckas klämma in lite träffar med våra vänner också. Skönt att bara bjuda bort sig när man ändå jobbar i påsk.

Inga kommentarer: