torsdag 18 juni 2009

Midsommarförberedelser.......


Hoppas dagens skörd av vägkantsblommor samt lite extrahandlade blåklint och brudslöja räcker till fina midsommarkransar imorgon.......
Funderar lite på att göra dem redan ikväll och förvara dem i kylskåpet över natten. Gjorde det förra året då jag jobbade och de var (nästan) lika fina dagen efter. Jag lindade in dem i massor med blött hushållspapper, la dem i plastpåsar och in i kylen.

5 kommentarer:

Koola Viola sa...

Gud vad du är pyntig. Jag önskar att jag hade tyckt om att pynta också.
*avundsjuk*

Men idag har det bakats här i huset. Äppelpaj. Men inte jag. Sonen är trött på att (nästan) aldrig få nåt hembakt så idag har han vänt uppochner på hela köket och bakat paj. Intressant utveckling, faktiskt.

blenda sa...

Koola Viola: Du är visst pyntig, ibland i alla fall. Och när du sätter den sidan till överraskar du alla- positivt.
Men du är helt klart överbra när det gäller att få ihop lite tilltugg, plockmat till ett glas vin. Där är det ingen som slår dig på fingrarna =)

Koola Viola sa...

Tilltugg till vin, det är ju en heeelt annan sak det ;o)

blenda sa...

Ja det är en heeeelt annan sak, men en väldigt god och bra sak. Tror för den delen inte att din son skulle bli lika tacksam som mina döttrar om du gjorde midsommarkrans till honom.
Men tänk va vi kompletterar varandra bra. Du snickrar, jag bakar och pysslar och du fixar vin med tilltugg. Vi kan ju ha hur skoj som helst juuuuu

Zeldas matte sa...

Fina blommor!