onsdag 19 november 2008

Skouthyrning??


Jag är väldigt dålig på att köpa skor. Detta beror dels på att jag tycker skor är väldigt dyrt, och när jag väl köper några så blir det oftast någon rejäl och skön känga. Då menar jag ingen snygg nätt känga man tar på sig när man ska in till stan och kanske känna sig lite finare. Nä här snackar vi gore tex med rejäl sula.

Sen är det så med mig och min man att vi unnar oss sällan att åka iväg på fester och evenemang. Jag jobbar varannan helg och de lediga helgerna träffar vi helst de närmsta vännerna eller njuter av att vara tillsammans i familjen. Den här hösten har vi dock varit iväg på två mycket trevliga evenemang. För några veckor sen åkte vi till Malmö tillsammans med våra goa vänner M och M. Vi hade det lyxigt värre, inga barn, bodde på hotell och gick på stan och på casino. En kanonhelg helt enkelt.
Utöver detta var vi nu i helgen och tittade på Wallmans on tour, en mycket bra show och mumsig mat.

Tillbaks till det inlägget handlade om, SKOR!
Jag äger verkligen inga skor att ha när man går utanför trädgården. Kan man ha mer tur än mig då, som är väldigt nära bekant med en skooman (eller vad man kallar dom).
Har en kompis som knappt kan åka från en stad utan att ha med sig ett par skor i en kasse hem. Hon har ta mig tusan det mesta i skoväg. Och det bästa av allt- vi har samma storlek och hon lånar ut ibland, lyckliga jag!
Jag klarade på detta sättet av att gå ut två helger i rad och kände mig riktigt fin om fötterna. Detta även att min väns sambo, herr H tycker att skorna jag valde ser muppiga ut. Men vad gör väl det att vara lite muppig, bara man trivs. Och det gjorde jag verkligen :)

Inga kommentarer: